JELISAVETA KARAĐORĐEVIĆ KAO SAV NORMALAN SVET: Komšije nahvalile srpsku princezu

Susedi imaju samo reči hvale za princezu, koju smatraju ženom iz naroda koja sama ide u prodavnicu po namirnice, ali i obližnje uslužne radnje.

Tiha, povučena, nenametljiva, ovim rečima komšije opisale princezu Jelisavetu Karađordević. Kada su novinari došli u njen komšiluk, komšinica iz obližnje prodavnice im je rekla da su se mimoišli i da je pre petnaest minuta bila kod njih da kupi čarape.

- Ona je baš divna žena. Skoro stalno dolazi da kupuje kod nas. Kupuje elegantne čarape. S njom znamo da se našalimo. Baš je tiha žena i nema stav princeze - kaže prodavačica.

- Pozvala nas je na otvaranje njene izložbe. Baš smo se obradovali. Svi kolektivno idemo u Istorijski muzej Srbije - dodala je prodavačica.

Princezi Jelisaveti Karadordević je 18. maja ugrađen veštački kuk na Institutu za bolesti. Ćerka kneza Pavla trpela je jake i konstante bolove, a na lekarskom pregledu saopštili su joj da je operacija jedino rešenje.

- Operisala je kuk i već posle dve nedelje počela je da izlazi, šeta. Sada se dobro oseća. Dolazile stalno ljudi da je pitaju za pomoć. Ona je toliko divna dama, baš nam je drago što živi ovde - kaže jedan komšija.

Iz obližnje radnje hemijskog čiščenja imaju samo rečih hvale za princezu.

- Dolazi ona lično. Ona je dama iz naroda. Prosto je klijent kakav se može samo poželeti. Nije nametljiva, voli da popriča i nije princeza koja ima gard. S njom može da se lepo čovek ispriča.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još