NIKOLA ĐURIČKO ISKRENO O ODLASKU U AMERIKU: Prave ili krive, ovo su jedine godine koje imam

Proslavljeni glumac Nikola Đuričko se odselio u Ameriku i napustio Srbiju na nekoliko meseci, a zajedno sa porodicom preselio se u Los Anđeles.

Prvi put, glumac je otkrio zašto je odlučio da napusti našu zemlju na nekoliko meseci i sa porodicom se preseli na drugi kontinent.

- Mislim da čovek mora da preuzme uzde svog života, ja sam dosta dozvoljavao da mene uzdaju. Čovek mora da preuzme kontrolu nad svojim životom. Kako sam stariji, sve mi je teže da pravim kompromise i polukompromise - rekao je on za emisiju "Među nama" i dodao:

- Imam neke fine obaveze i ići ću u Ameriku da se malo profesionalno usavršavam, ali vrlo brzo ću se vratiti zbog serije "Ujka novi horizonti", zbog Olegovog filma, i zbog stendapa koje planiram da odigram u novembru - dodaje on i objašnjava:

- Znate kako, ja se bavim filmom i televizijom, kao kad se neko bavi košarkom, u jednom momentu proba da igra u NBA. Tako i ja priželjkujem da zaigram u NBA.

Na pitanje da li je spreman za novi početak, Đuričko je rekao da, bile "prave ili krive, to su jedine godine koje imaš, nema nazad, tako je – kako je". O tome kako je došao na ideju da ode iz Srbije, odmah odgovara:

- Imao sam nekoliko puta prilike da radim sa njima, tamo se dosta snima, engleski relativno dobro znam, pa mi se čini da sebi dugujem tu šansu - rekao je glumac.

Govoreći o politici, imao je jasno mišljenje:

- Sada je 19 godina od demokratije kod nas, i naše društvo se zaista i ponaša kao neki devetnaestogodišnjak, troši lovu možda više nego što zarađuje, pije malo više nego što bi trebalo - rekao je Nikola Đuričko.

Izvor: Blic.rs
Foto: nikoladjuricko/Instagram

Pogledajte još