fbpx

RASTO, UNIŠTILA SAM TI AUTO: Ana Nikolić otkrila šta je uradila kad joj Đurić nije odgovorio na poziv

Ana Nikolić je Stefanu Đuriću Rasti uništila auto vredan 100.000 evra. Reper je poludeo kad je nedavno dobio snimak u kome pevačica priznaje prijateljici da je u naletu ljubomore ključevima izgrebala njegova kola. Navodno, upravo taj audio-zapis je Rasta iskoristio za brakorazvodnu parnicu, koja je završena tek prošlog petka!

Ekipa dnevnog lista "Informer" došla je u posed ovog snimka, u kome Ana detaljno opisuje kako se pod dejstvom alkohola osvetila tadašnjem suprugu samo zato što joj se nije javio na telefon.

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon - počinje priču Ana i dodaje da je te noći zapravo bila pijana:

- Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: "Ja sam, pi*ko, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sjebala sam mu ceo auto!

Ana i Rasta skoro godinu dana ne žive zajedno, ali su se zvanično razveli tek prošle nedelje. Da su se napokon dogovorili oko alimentacije, potvrdio je njihov zajednički advokat Borivoje Borović.

- Pregovarali su sve ovo vreme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno - kaže Borović.

Inače, pop zvezda ne odustaje od braka, ali ima jednu poruku koja se sigurno neće dopasti njenom novom dečku.

- Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti?! - rekla je Ana dok se grohotom smejala.

Izvor: Informer
Foto: ananikolicofficial - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.