NIJE SVEJEDNO GDE "ZAVRŠAVAJU" POLJUPCI: Mesto gde vas muškarac ljubi otkriva da li je zaljubljen

- Ukoliko imate dilemu da li je partner zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gde vas ljubi - savetuje stručnjak ѕa veze dr Dejvid Benet.

Jer nije svejedno gde "završavaju" poljupci i navodi nekoliko najčešćih mesta, a da to nije francuski poljubac.

U obraz

- Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas. Ali ukoliko ovi poljupci nisu jedini, onda su slatki mali podsetnik da vas partner voli - kaže dr Benet.

U čelo

- Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vreme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku.

U vrat

- Ukoliko vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude.

U stomak

- Poneki poljubac u stomak, znači da je partner sasvim opušten, oseća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite. Malo je verovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

Po celom telu

- To pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas. Želi da budete intimni i da istraži svaki milimetar vašeg tela. Zvuči savršeno, zar ne?! - objašnjava stručnjak za veze.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još