PONOSNA MAJKA LIDIJA VUKIĆEVIĆ: Raduje me što niko za Davida i Andreja ne može da kaže da su "mamini sinovi"

Proslava kojom je obeležen izlazak 600. broja magazina "Hello!" okupila je veliki broj zvanica iz svih sfera javnog života, a ako je suditi po tekstovima koji su danima kasnije objavljivani u medijima, najviše pažnje privukla je Lidija Vukićević, koja je došla u pratnji sinova Davida i Andreja. Simpatični momci odmah su dospeli u centar pažnje i pobrali brojne komplimente, baš kao i njihova zgodna mama.

Iako su David i Andrej deca poznatih roditelja, opšti je zaključak da su prilično skromni. Na poziv da se sa mamom slikaju ispred "media walla" uglas su odgovorili: "Nema potrebe, mi smo ovde samo kao pratnja".

Oni su stvarno takvi. Skoro sam pročitala nečiji komentar kako Andrej na Instagramu stavlja slike psa, a ne automobila, poput mnogih vršnjaka. Nikada nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije deci svaki dan skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričamo do ranih jutarnjih sati, što je najvažnije – na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitavanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer. Istovremeno, beskrajno me raduje što niko za njih ne može da kaže da su "mamini sinovi".

Na pitanje koliko je poslednjih dana bilo poziva s pitanjem: "Mogu li dobiti Davidov ili Andrejov broj telefona?", glumica odgovara:

Nije bilo poziva tog tipa. (smeh) Istini za volju, na Instagramu stalno dobijam poruke sa komentarima "divni su vam sinovi" ili "rado bih bila vaša snaja".

Iako ima sinove za ženidbu, atraktivnoj glumici na izgledu mogu pozavideti i njihove vršnjakinje. Bila je zapažena i toaleta koju je izabrala za proslavu, pa je otkrila koliko dugo je birala šta će obući.

Nisam dugo. Imam definisan modni ukus i uvek znam šta želim. Ne dvoumim se kada je reč o kupovini, čim pomislim "to je prava stvar", završila sam sa daljim obilaskom radnji. U principu sama idem u šoping. Najvažnije mi je da se dobro osećam u haljini koju ću nositi, ne zanima me šta će drugi pomisliti ili reći. Ukusi su različiti, a ja poštujem svačiju individualnost.

Za kraj prokomentarisala je sve češće medijske napise da je zaljubljena i u vezi sa mlađim muškarcem.

Ja bez ljubavi ne mogu da živim, to je moj pokretač. Važna mi je ljubav, u svakom smislu reči, ne mislim samo na muško-ženske odnose. Ono čemu težite u životu, to i dobijete. Iz tog ugla gledano, ljubav mi ne nedostaje.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Boško Karanović

Pogledajte još