MILICA DUGALIĆ ĆE BRINUTI O ŽELJKU: Marija i Miljana Kulić najurile još jednu dadilju!

Sin Miljane Kulić, četrnaestomesečni Željko, dobio je novu dadilju - njega će od sada čuvati učesnica "Zadruge 3" Milica Dugalić, jer su njegova majka i baba Marija oterale ženu koja je do sada brinula o njemu. Kulićka se, inače, još pre nekoliko dana požalila zadrugarima kako nije zadovoljna ženom koja joj čuva unuka. Malo nakon toga su je i "najurile" na kapiju.

- Ovom ženom nisam zadovoljna. Pošalje mi dete us*ano u obdanište. Ja skačem iz kreveta, mirišem, kažem: 'Pa dobro, Slavice, je l' ti rekoh da ga presvučeš?!' Ne umije ga ujutru, drljavo ga povede u obdanište... Ima 65 godina, neće da trči za njim. Stavi ga u krevetac, on trči, hoće da hoda. Išla sam da zovem drugu ženu. Sve koje imaju decu i muža neće da budu izolovane. Ja sam birala nju jer ne priča s majkom, ćerkom, zetom, živi sama kao vuk. Nema za kim da joj bude muka - pričala je tada Marija.

Kako se spekuliše, rijaliti cimerka Milica Dugalić pomagaće Mariji i Miljani oko bebe. Dok su Kulićke u programu, pevačica će brinuti o Miljaninom sinu. Inače, ranije je Miljana otkrila da je Željkova dadilja dobijala platu od 750 evra, pa je pitanje samo da li će i Milica dobijati taj honorar za dodatni posao.

Podsetimo, ovo nije prva bebisiterka kojom su Kulićke bile nezadovoljne, a većina njih je otišla jer nisu izdržale psihičko maltretiranje. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima Marija izbacuje stvari žene koja je čuvala njenog unuka. Na njima se vide stvari razbacane po celom imanju u Šimanovcima, a tom prizoru prethodila je žestoka svađa. Naime, Marija je napala dadilju da ne brine o Željku i da je neuredna.

- Bacaš đubre, bacaš hranu - urlala je Kulićka na nju, a bebisiterka joj nije oćutala.

- Šta je problem? Šta je problem onda? - vikala je i dadilja.

Tada se u sukob umešala i Miljana i krenula da tera ženu sa imanja.

- Izvoli na kapiju! - vikala je ona.

- Marš, bre! - odgovorila je dadilja Miljani, a zatim gestikulacijom pokazala da je Marija luda.

- Mama, ova stoka mene da maršira neće! Pokazuje da si luda, mama. Kaži joj da ide na kapiju! - urlala je Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još