TI SI MU NAJVEĆA GREŠKA U ŽIVOTU: Bane Čolak otkrio šta mu je Zola rekao o Miljani (VIDEO)

Miljana Kulić prošle noći tražila je od Baneta Čolaka da pred svima za crnim stolom prizna šta mu je pričao Lazar Čolić Zola o njoj. Tom prilikom Bane i nije imao tako lepo mišljenje o Zoli, a Miljana ga je pažljivo slušala. U jednom momentu ona je bila na ivici suza.

- On je meni govorio da se nikada neće pomiriti sa tobom, da si mu ti najveća greška u životu i sve nešto loše. On mi je rekao da sam njegov brat i da ću biti njegov kum. Čak mi je tražio da te blokiram na Instagramu, da ne bi pisala i meni. Da mora da bude diplomata, da ga narod ne bi osudio i da bi drugačije reagovao. Ja sam njemu zamerio što me nije spomenuo kada ti je pisao čestitku, nije mi ni mahnuo kada je dolazio ovde - govorio je Bane.

- Muškarac koji voli svoju ženu ne bi je ostavio ovde da se bori sa ovim ljudima i sa majkom. Smatram da kupuje vreme, to je katastrofa. On je mene izdao kao prijatelja. Nije bio iskren prema meni. Svuda sam ga ubacio da radi. Nije bio iskren za većinu stvari - dodao je Čolak.

Banetovo izlaganje prekinuo je Vladimir Tomović, koji je zatim upitao Miljanu Kulić kako dozvoljava da svi slušaju ružne reči o ocu njenog deteta, da bi zatim Kulićeva rekla kako želi da joj Čolak otvori oči.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još