LUNA I JA VOLIMO POZU 69: Marko Miljković otkrio detalje iz spavaće sobe

Luna Đogani i Marko Miljković obožavaju pozu 69! Blogerka i di-džej su u "Zadruzi" redovno imali seks, ali samo ispod jorgana i pod tušem, jer su pazili da ih kamere ne snime. Po izlasku iz rijalitija su se totalno opustili, a Marko je otkrio šta ih najviše pali.

- Svoj modni brend nazvao sam "Sikter 52", pa su me mnogi pitali da li možda postoji poza u seksu sa tim brojem. Ja sam čuo za pozu 69, koju Luna i ja volimo, ali sam sramežljiv i ne želim da otkrivam još detalja iz naše spavaće sobe - rekao je Marko i dodao:

- O seksu pričam samo sa Lunom, samo pred njom mi nije neprijatno. Trudio sam se da budem kulturan dok sam bio u "Zadruzi" i želim da ostanem takav.

- Baš uživamo, verovatno sam ja sada njen psihijatar! - hvali se Miljković i dodaje da je siguran da ga Đoganijeva neće prevariti:

On tvrdi da im je veza savršena i da Luna više nema potrebu da ide kod psihijatra.

Luna Đogani svojevremeno je priznala da ne može da zamisli život bez "one stvari".

- Nikad nisam imala loš seks! Sve je dobro dok ulazi. Ja zapravo ne mogu bez seksa - rekla je pobednica "Zadruge 2" i opisala kako su se ona i Marko dovijali da u rijalitiju imaju seks, a da ih kamere ne snime.

- Marko i ja lagano možemo da imamo seks u kupatilu. Meni je sa desne strane česma i ja sednem, a na ivici mi stoji zadnjica. On mi uhvati noge i tako se namestimo da ne moramo da se pomeramo. Sve je kako treba - ispričala je Luna dok je bila u "Zadruzi 2", u kojoj je pobedila i osvojila 50.000 evra.

Marko kaže da je napokon našao zajednički jezik i sa Luninom majkom.

- Sa Anabelom sam sada dobar, strasti su se smirile, rešili smo sve nesuglasice. Podržala me je na promociji moje modne marke. Nedavno se razvela i potrudiću se da budem tu za nju, da joj pomognem šta god joj zatreba - rekao je Miljković i dodao da će Anabelu spojiti sa nekim svojim drugom:

- Nisam najbolji provodadžija, ali ne bih imao ništa protiv ako "klikne" sa nekim mojim drugom. Ja mogu da je posavetujem ko je dobar za nju. Anabela je sada povređena i verujem da nije spremna za novu vezu, ali videćemo šta donosi dan, a šta noć.

Izvor: Informer
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još