VODITELJKA MU POCEPALA PISMO: Čim je izašao iz Zadruge, Vesko Đukić prekršio strogo pravilo produkcije

Vesko Đukić prošle noći napustio je rijaliti program "Zadruga 3", a nakon izbacivanja on je otišao u studio kako bi razgovarao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i sumirao svoje učešće u najgledanijem TV formatu ikada na ovim prostorima.

Vesko je rekao kako se odlično proveo na imanju, a zatim je istakao da nije imao nijednu svađu u Beloj kući. Vesko je zatim komentarisao i svoj razgovor koji je imao sa robotom Leposavom, a koji je izazvao veliku pažnju.

- Ona je pola njih poskidala, ali mene nije mogla. Dobro je bilo, simpatično je sve - pričao je Vesko o Leposavi.

Đukić je zatim i komentarisao svog velikog prijatelja Vladimira Tomovića, kao i ljubavnu situaciju u kojoj se našao sa Mionom Jovanović i Minom Vrbaški. Vesko je tom prilikom istakao i kako smatra da su njih dve krive zbog svega u čemu se nalaze njih troje.

- Dušice, veruj mi da ja ne znam. I jedna i druga su mu drage, ali njegovo srce ne može da kuca za obe! Rekao sam mu ako bude sa Stanijom, da mi se više nikada ne javi u životu. Za ovo su više žene krive, a ne on - rekao je Vesko.

Za kraj, Vesko je napisao pismo ukućanima u kom je naveo i ko će biti novi vođa, međutim s obzirom na to da je naveo Vladimira Tomovića, voditeljka Dušica Jakovljević odmah je reagovala.

- Imamo jednu situaciju ovde, ne može zato što ste se dogovorili. Zabranjeno je bilo kakvo dogovaranje oko izbora novog vođe. Bila su dvojica u opticaju, a vi ste jednog napisali. Ne može da bude Vlada zbog uticaja na vas - rekla je Dušica, a zatim je pocepala Veskovo pismo, pa je Đukić napisao novo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još