Izaberi sam svoju filmsku pustolovinu u šopingcentru Ušće

BEOGRAD, 1. novembra 2010. (Beta) - Posetioci šoping centra Ušće na Novom Beogradu će od ponedeljka do 10. novembra imati priliku da isprobaju interaktivni domaći film "Uber lajf" koji funkcioniše na isti način kao nekada vrlo popularne knjige tipa "Izaberi sam svoju pustolovinu".

Brojni posetioci su u holu centra "Ušće", sa slušalicama na ušima, stajali ispred šest velikih ekrana koji reaguju na dodir prsta, uživljavajući se u ulogu mladog osvetnika koji se u srednjevekovnom, fantazijskom okruženju bori sa poludelim mesijom i njegovim okrutnim sledbenicima.

Osvetnika, koji pored ostalog traga za otetom devojkom, igra Milutin Milošević, tumač glavnih uloga u filmovima "Sveti Georgije ubiva aždahu" Srđana Dragojevića i "Beogradski fantom" Jovana Todorovića.

On - to jest igrač - može da izgubi život na osam načina, a samo na da ga sačuva i ispuni svoju misiju. Do tih devet krajeva može da dođe na vrlo različite načine, pri čemu će njegove avanture, u zavisnosti od izbora koje napravi, trajati između pet i 17 minuta.

Pogledajte još