SAMO JA ZNAM KAKO SAM: Kaja Ostojić otkrila istinu o razvodu

Pevačica Kaja Ostojić poslednjih nekoliko nedelja u žiži je javnosti zbog razvoda od svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka. Ovim povodom, ali i da bi predstavila svoju novu pesmu "Plagijat", Kaja je bila gošća u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal".

Na samom početku, voditelji su imali samo jedno pitanje za pevačicu - "Kako si?".

- Kako sam? Pa znate šta, bitno je da se dobro slikam. Okej sam. Biću diplomata i da ne detaljišem previše, ali samo ja znam kako sam. Bitno je da se dobro slikam i da sam smršala koje kilo - rekla je Kaja, a onda i otkrila šta se zapravo desilo među njima:

- Greška je što nismo mi to odmah podelili sa javnošću, a ono što se priča, 5 posto je tačno i to da smo se razveli. Sudski još nismo, ali nismo zajedno dva meseca. Nikad nisam želela da prezentovanjem svoje tužne priče skupljam poene kod publike, ali u šali umem da kažem da sigurno imam čireve na želucu. Trudim se da držim dobru atmosferu, gde god da sam, bračna zajednica, prijateljstvo... Nije tu bilo skandala, samo naša greška što nismo odmah saopštili. Ljudi su to totalno pogrešno protumačili, mirno smo se rastali, u okej smo odnosu, ne možemo biti prijatelji u ovom trenutku. Ali ja nikad ne bih dozvolila da kažem nešto loše o nekome sa kim sam provela osam godina, jer bih pljunula po sebi.

Kaja je istakla da joj je u svemu ćerka najveća podrška.

- Ona mi je stvarno podrška oduvek bila, moj brat je sa nama, on mi je puno pomogao i moji roditelji, tetka, mi smo kao komuna. Moji roditelji su bukvalno 100 godina u braku i zgražavaju se time zašto ne može nešto bez pompe.

Spekulisalo se da je pevačica u vezi sa poznatim fudbalerom, a ona je istakla da je srećna sada koliko može da bude.

- Opekla sam se zato što sam svoj privatan život iznela u javnost i ovo što se sada dešava mi teško pada. Ja sam srećna koliko mogu da budem srećna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada da pričam o svom privatnom životu jer je to meni sada dragoceno - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.