ZNAMO SE SA TELEVIZIJE: Stevan Anđelković kupio luksuznu nekretninu, u komšiluku žive brojne poznate ličnosti

Pevač Stevan Anđelković nedavno je proslavio prvu godinu braka sa suprugom Natašom, a kako otkriva venčani list im je doneo dodatnu stabilnost u ljubavi i da u njihovom odnosu mesta za ljubomoru nema.

Ne postoji više, mi smo jako dugo zajedno. Dvanaest godina je u pitanju, skoro smo se venčali, ali ta ljubomora je prošla. Naravno da je postojala u početku, pogotovo kad si mlad i obraćaš pažnju na svaku sitnicu, sve ti smeta, svako ti je potencijalna opasnost. Sad je to preraslo u jedan ozbiljan i zdrav odnos. Naravno da ljubav i strast postoje – navodi Stevan i priznaje da priželjkuje naslednike:

Svi me pitaju kada će beba. Radimo na tome i biće! Javićemo.

Stevan je nedavno kupio luksuznu nekretninu, i to u kraju u kojem žive brojne poznate ličnosti, među kojima su i Saša Kovačević i Novak Đoković. Pevač je otkrio da li se druži sa svojim novim komšijama.

Ne glumim skromnost sada, ali ja generalno ne volim da pričam o tome, to je privatnost na koju svako ima pravo. Tačno je da su nam komšije i neke moje kolege i uspešni ljudi iz biznisa i sporta. Super je sve kad se sretnemo, znaju oni mene sa televizije, a znam i ja njih, tako da se pozdravimo ljubazno. Sa nekima se družimo, dok smo sa nekima samo na zdravo – zdravo. U svakom slučaju, imam super komšiluk – zaključuje pevač.

Izvor: Hellomagazin.rs/Pulsonline.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.