Otvoren novi Choomich!

Čumićevo sokače je ponovo IN mesto u gradu i to zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna! Nekada prvi šoping mol u prestonici, u poslednjoj deceniji pretvorio se u pomalo sablasno mesto, pa su nekadašnje izloge pune robe sa Zapada zamenili prazni lokali.

Nekadašnji Čumić je danas Choomich, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do nove generacije mladih dizajnera koje poslednjih godina predvode Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rebrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić, Dejana Momčilović, Fundus, Vladimir Stojanović, Dizajn enterijera Prototip, Bogdan Vukosavljević…

Da Čumić ponovo postane trendi modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji.

Choomich je jedinstven po tome što se tu prodaje autorska moda, što su svi dizajneri ujedinjeni na jednom mestu i što u ovom svojevrsnom modnom distriktu možete naći žensku i mušku autorsku modu, širok dijapazon različitog aksesoara, a sve to u super ambijentu možete da probate, naručite i kupite!

Ideja Choomicha je promocija domaće autorske mode i dizajna, promocija koncepta koji postoji u svim velikim modnim metropolama. Osim toga Choomich je mesto susreta mladih beogradskih umetnika različitih profesija, kupaca i obožavalaca mode, modnih fanova.

Tekst: N.V.
Foto: Duško Jelen

Pogledajte još