GLUPA SI KO KU*AC, NISAM TI KUM: Janjuš pobesneo kad mu je Miljana spomenula Anu Korać! (VIDEO)

Zadrugarka Miljana Kulić nastavila je svoju raspravu sa Lazarom Čolićem Zolom, a sve zbog honorara i odricanja od istog 85 posto budući da je to jedini uslov ukoliko misli da nastavi trudnoću.

Marko Janjušević Janjuš bio je prisutan kada je ponovo odbrusila Zoli i izgovorila mu nešto zbog čega se osećao neprijatno pa je dao sve od sebe da je urazumi i ukaže joj da mnogo greši u odnosu sa njim.

- Smatraš me likom koji je klošar i koji kupuje svoje dete! To ti neću dozvoliti, mene moj otac nije ni nazvao! Neću da me upoređuje sa takvim osobama! Samo ja znam kako mi je bilo kad odem u školu i ne znam ko mi je tata. A ona mi spominje neke priče i nervira me, ona misli da sam ja monstrum. Hoću da imam normalnu porodicu i odnos, a ona mene ucenjuje! - rekao je Zola.

- Ja samo tražim sigurnost, to ucena nije! Završili smo tu temu! Očigledno nećeš sa mnom živeti. On je dobar glumac, pravi se mnogo dobar - rekla je Miljana.

- Miljana, mnogo je teško tebe odbraniti. Nije lepo pričati tako o parama, to nije dobro, pokvariće vas - rekao je Janjuš.

Međutim, Kulićeva je nervozna odlučila da ga isprovocira, a zbog toga što je pomenula Anu Korać nastao je opšti haos, a Janjuš je zbog toga raskinuo kumstvo sa njom.

- Jok, za Anu Korać su! - odbrusila je Miljana.

- Ti si našla mene da provociras! Sram te bilo, našla si mene da vređaš, a ja ti pomažem! Glupa si kao ku*ac! Nisam ti ni kum, ni ništa, radi šta hoćeš - bio je besan Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.