DRAMA U "ZADRUZI": Zola pao na poligrafskom ispitivanju, Miljana odlučila da abortira (VIDEO)

Lazar Čolić Zola sinoć je bio na poligrafskom ispitivanju u "Zadruzi", nakon čega je nastao pravi haos i velika svađa između njega i Miljane Kulić, sa kojom očekuje bebu.

Miljana je na osnovu pitanja koja su postavljena Zoli na poligrafu saznala da on ne vidi budućnost sa njom i da ne gleda njenog sina Željka kao svoje dete, i zatim je od njega zahtevala da napusti rijaliti.

Zola je počeo da plače i kuka na sav glas, a onda je otišao u Miljanin apartman, gde boravi njen sin Željko sa dadiljom, i kroz ovu prostoriju napustio imanje. Ostali ukućani su pokušavali da ga spreče u toj nameri, a Zola je bio van sebe.

- Izlazi odavde, šta čekaš? Traži ugovor, ne želim više da te gledam - vikala je Miljana na Zolu.

Međutim, usledio je obrt.

Zola se nakon nekoliko sati vratio u "Zadrugu", a on i Kulićeva uspeli su da nađu zajednički jezik.

Miljana je odlučila da će ići na kiretažu i da želi da pruži šansu svom dečku, ali da će on morati da ispuni njene uslove. Prvi je da se odrekne svog honorara i da ga prepiše njoj, a zatim da promeni svoje ponašanje i da prestane da se kocka. Oni su naveli da će kada njen sin Željko bude još malo porastao, ponovo poraditi na zajedničkom detetu.

- Pristaješ da ideš sutra sa mnom u produkciju? - upitala ga je Miljana.

- Pristajem odogovorio je Zola.

- Kada se budeš promenio i kada se budu stekli uslovi, kada bude Željko porastao malo, poradićemo na tome (drugom detetu) - rekla je Kulićeva.

- Okej - pristao je Čolić.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.