NIŠTA BEZ MITROVIĆA! Zorica Marković: Zahvaljujući honoraru gradim kuće za sinove i unučiće

Nakon učešća u Zadruzi, Zorica Marković se bacila na izgradnju nove nekretnine, čime se pohvalila na svom Instagram profilu. Kako je pevačica istakla, ovim potezom želi da stambeno osigura svoje naslednike.

- Gradim kuću za svoje sinove i unučiće kojima se nadam. Jedna snaja je došla, i to dobra, drugu iščekujem. Gledam da ih obezbedim i da imaju dovoljno, a deo planiram i da izdajem - rekla je Zorica Marković.

Pevačica je poznata kao česti učesnik rijalitija, pa je i sama istakla kako joj je to donelo dobar deo novca i samim tim i nekretnina koje danas poseduje.

- Većina novca je od rijalitija. Naravno, ja sam dosta radila i ovako, kafana, pevanje, ali većinu su mi omogućili Milica i Željko. Prvi novac je bio od "Farme" još, i od njega sam kupila stan u Beogradu. Sada gradim kuću, i to je sve zahvaljujući Mitrovićima koji su zaista neprikosnoveni što se tiče ugovora, isplaćivanja novca, ma svega. Mogu samo da im se još jednom zahvalim što su od svih ljudi odabrali baš mene i da dodam da se dobro dobrim vraća, pa da se njima sve ovo vrati - iskrena je Zorica.

Izvor: Blic/Telegraf.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još