Kaliopi pred beogradskom publikom 9. novembra u Kombank dvorani

Kaliopi tradicionalno ponovo pred beogradskom publikom. Koncert je zakazan za 09. novembar u Kombank dvorani u 20 sati.

Prošlogodišnji Kaliopin koncert u Beogradu mediji su opisali kao: "magija Kaliopi", "muzička poslastica", "spektakularan koncert". Kaliopi u svom već poznatom stilu za ovu godinu priprema još boju muzičku poslasticu.

Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su: "Bato", "Kofer ljubavi", "Znam da te volim", "Melem", "Crno i belo", "Vučica", "Poželi", "Nevinost", "Mrvica", "Oprosti", "Rođendan", "Presuda" i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

- Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali u Beogradu i po Srbiji... Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze. Kombank dvorana je prostor u kome nastupam po prvi put i nestrpljiva sam da osetim magiju ove dvorane. Moj bend i ja smo spremni i jedva čekamo da zapevamo zajedno sa mojim Beograđanima 9. novembra.

Pored Beograda, Kaliopi će u okviru turneje po Srbiji nastupiti i pred svojom publikom u Kruševcu 01.11, Jagodini 02.11, Kragujevcu 03.11, Valjevu 10.11, Kraljevu 28.11, Lazarevcu 29.11 i Pančevu 31.11.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i online na www.tickets.rs.

Spot "Presuda"

"Rođeni" uživo u "Tri boje zvuka"

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još