NA IVICI SUZA ZBOG ČEDE ČVORKA: Ivana Krunić otkrila da je prošla kroz pakao u grupi "Luna" (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević je posetio stanare Bele kuće tokom današnjeg popodneva kako bi se razjasnile mnoge situacije koje su se desile u rijaliti programu "Zadruza 3".

Milošević je upitao Ivanu Krunić u kakvim odnosima je sa Čedom Čvorkom sa kojim je nekada bila u grupi "Luna".

Svaki put kada ti neko pomene Čedu Čvorka, ti počinješ da plačeš. Dalila ti je rekla da nije ni čudo što te je Čeda izbacio iz benda. Da li možeš ti to nama da objasniš? - upitao je voditelj Krunićevu.

- Ona je meni rekla da je on mene izbacio iz benda, ja sam godinu dana ranije napustila grupu. U nekoliko klubova je napisano da sam bivša pevačica te grupe, ali to ne bi trebalo da piše. Od strane njega ja sam naišla na nepoverenje i sabotažu. On mi je poslao i tužbu! Taj odlazak na moj prvi nastup, ja sam odlazila uplakana umesto srećna. Nisam očekivala da ću imati napade, očekivala sam od njega podršku. Ja njegovu porodicu izuzetno poštujem. Preko poruka su bile pretnje: "Ako to ne regulišeš, ja ću morati". Ja sam dobila od mog menadžera informaciju da se žalio. Žalio se nekoj kući gde je moj menadžer radio. Meni je taj menadžer rekao kako je dobio poruku kako on ne treba da radi sa mnom i da treba da radi sa određenim pevačicama - pričala je Ivana sa knedlom u grlu.

Da li si ti tražila da piše "Ex Luna" ili su to oni sami stavili? Da li si ti pevala pesme grupe "Luna"? - upitao je Sani Ivanu kako bi razjasnila celu situaciju.

- Moram da priznam da sam dva puta otpevala pesmu "Dupla škorpija" jer mi je to publika tražila - rekla je ona, a onda se uključila i Natalija.

- Bila je pod ugovorom deset godina. Čovek joj je zapretio da će je tužiti. Bila je sa njegovim sinom devet godina. Imali su ozbiljnu vezu, trebalo je da se uzmu. On je dečko predobar, sa njim nije imala nikakav ugovor. Jedini problem je taj ugovor kojeg je morala da se pridržava. U ugovoru stoji da ne sme da spominje ime grupe "Luna" i da peva pesme te grupe - otkrila je Natalija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još