MARIJA KULIĆ NE VERUJE MUŠKARCIMA: Siniša otkrio sve o psihijatrijskom nalazu svoje supruge

Marija Kulić je tokom svog učešća u "Zadruzi" u mnogim situacijama pokazala koliko je spretna u proceni određenih situacija, ali i koliko ume da bude precizna u analiziranju profila pojedinih takmičara u ovom rijalitiju.

Međutim, svi su primetili i njenu slabu stranu, a to je ogromno nepoverenje koje ima u ljude koji pokušavaju da joj se približe, a skeptična je i kada neko želi da joj se prikloni bez ikakve skrivene namere.

Ono što je u toku prethodne noći šokiralo sve jeste činjenica da poseduje psihijatrijski nalaz u kojem se navodi da ima nepoverenje u muškarce. Budući da je u dugogodišnjem bračnom odnosu sa svojim suprugom Sinišom Kulićem on je prokomentarisao i priznao da li je zbog toga bilo nesuglasica u njihovom odnosu.

- Ona je dobila taj nalaz još kad je Miljana bila mala, bila je problematična u školi. A Marija generalno nema poverenje u muškarce, ona je bila takva i prema meni još dok smo se zabavljali. Na primer, ako ja njoj kažem da ću doći kući u 4, a dođem u 6, onda nastaje drama, gde sam bio i šta sam radio. Ili ako kažem da idem sa društvom tu i tu, ona dođe da proveri da li sam stvarno tamo. Ili, dok sam držao kafanu, sećam se da je bio drug koji je poveo drugarice. Ona je došla i izbacila ih odatle, ja joj kažem: "Pa, to su gosti", džaba, takva je - ispričao je Siniša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.