PORODICA NA OKUPU: Elena i Jugoslav Karić proslavili 14. rođendan sina Simona (FOTO)

Nakon što je početkom meseca odjeknula vest da se posle 14 godina braka razvode Elena i Jugoslav Karić par se nije zajedno pojavljivao u javnosti. Međutim, najbolji demanti ovih glasina i medijskih naslova jeste fotografija koju su supružnici večeras objavili na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, a koja svedoči da njihovoj ljubavi ipak nije došao kraj.

Naime, supružnici su večeras upriličili proslavu povodom četrnaestog rođendana svog sina Simona i tom prilikom se fotografisali sa svojim naslednikom.

Naslednik dinastije Karić objavio je i fotografije na kojima se može videti i Elenin dvadesetogodišnji sin Matija, kojeg je rodila tokom veze sa kontroverznim bisnismenom Andrijom Draškovićem.

Kako bi stali na put glasinama da je njihovom braku došao kraj, supružnici su objavili i zajedničku fotografiju kojom su demantovali navode medija da se Elena upustila u vezu sa jednim umetničkim fotografom.

Nasmejani i srećni, Elena i Jugoslav pozirali su ispred objektiva u trenutku kada je poznata dizajnerka uživala u suprugovom krilu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: elena.karamankaric/Instagram

Pogledajte još