SVE ŠTO ZARADI UČEŠĆEM U "ZADRUZI" POKLANJA KULIĆEVOJ: Miljana i Zola potpisali ugovor o poklonu honorara! (VIDEO)

Drvo mudrosti poslalo je Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu na Rajsko ostrvo kako bi porazgovarali o obećanju koji je zadrugar dao. Naime, Zola je tvrdio da će svoj honorar kao dokaz ljubavi prema Miljani prepisati njoj, te su morali da sednu i dobro porazgovaraju o svemu.

Iako je zauzeo stav da će prepisati ceo svoj honorar Miljani, Zola je seo sa izabranicom za sto i porazgovarao o svemu.

- Čekaj da se dogovorimo! Šta ti misliš? - upitala je Miljana.

- Ja sam spreman da potpišem, žao mi je što mora doći do ovoga, jer nemaš poverenja u mene, ali kao što sam ti rekao, ja sam spreman da potpišem da sav moj honorar ide tebi, bez ikakvog prava da ja tražim bilo šta od tebe. Smatram da je ružno što je došlo do ovoga - govorio je Zola.

- A nije bilo ružno da li si sa mnom bio zbog novca, ti si rekao da nisi, odgovor je bio lažan. Od tad smo počeli priču za ovo - odbrusila je Miljana.

- Iskreno, u ovoj situaciji se osećam nisko, ali sam spreman zbog tebe da potpišem ovo - rekao je Lazar.

Iako je on ipak potpisao ugovor, Kulićeva nije mogla da stavi svoj potpis, kako je tvrdila, zbog toga što se on loše osećao.

- Ne mogu da potpišem, jer se ti osećaš loše! Ja kada bih uzela od tebe, a ti isto nemaš oca... Mene i moje dete bi Bog kaznio, tako da ja tebi svakako ne bih uzela novac - govorila je Miljana.

- Sve to stoji Miljana, ali ti si tražila ugovor, koji sam ja potpisao, ti treba da potpišeš. Ti poverenja u mene nemaš, ja tebi verujem. Ja ne bih želeo dete sa tobom kada ti ne bih verovao - odgovorio je Lazar.

- Ako rešim da rodim dete, ovo važi, ako ne rešim, ovo ne važi - odlučila je Miljana, ali ipak nije mogla da potpiše ugovor, jer je tvrdila da Zoli nije bilo dobro.

Miljana i Zola su došli ponovo u sukob, kada je Lazar izjavio da mu Kulićeva ne bi dala novac ukoliko odluči da ne održi trudnoću, zbog čega se zadrugarka uvredila.

- Da li misliš da bi bila čovek, kada ti ne bi dala novac, a znam da nemaš oca? - upitala je Kulićeva kroz suze.

- Ne bi, kada bi te prevario ovde sa nekom - odgovorio je Zola.

Na kraju je i Miljana stavila svoj potpis na ugovor i na taj način prihvatila Zolin honorar.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još