U "ZADRUZI" JE NEKIMA SVE DOZVOLJENO, IGRAJU PRLJAVE IGRE: Jelena Krunić se oglasila nakon diskvalifikacije

Jelena Krunić izbačena je pre dva dana iz rijalitija "Zadruga". Ona se danas oglasila na društvenim mrežama i otkrila detalje svog boravka u Beloj kući u Šimanovcima.

- Moji ljudi, da vam se konačno javno obratim ovde jer telefon nije bio kod mene do večeras. Prvo da vam se zahvalim što ste bili uz mene i verovali da ću možda ovog puta izdržati do kraja. Žao mi je što sam vas ovako brzo razočarala, a najžalije mi je što sam samu sebe po ko zna koji put izigrala i ispala slabić. Nisam uspela, a možda ovaj put više nisam ni želela da pobedim sebe, jer u ovom formatu očigledno ne možete pobediti sebe zato što igrate protiv favorizovanja, fejk priča, svađa i prijateljstva, gde onog osnovnog, a to je ljudskost - nema. A samim tim ni ravnopravne igre već one sa tri aršina - započela je Jelena svoju priču:

- Naravno, ništa nikada ne opravdava moj postupak. Agresija je nešto što predstavlja najniži način rešavanja problema, što mislim da mi nikako ne priliči, ali je očigledno sastavni deo moje ličnosti i teško je mogu skroz iskoreniti. Ali to sam ja, na nečiju žalost! I, ne, ne šaljite mi poruke: "Zašto Jeco? Neeee, nije trebalo" i slično, jer su bespotrebne. Ja sam svega toga i te kako svesna. Posle sedam dana mi je postalo jasno kuda vodi scenario, koje se priče ponavljaju, na koje prljave igre su pojedini spremni da idu zarad opstanka, kao i protekcijom nekih takmičara kojima je gotovo sve dozvoljeno, a naravno bez govora o diskvalifikaciji ili barem kazni honorarom. No, ko iole duže prati rijalitije zna da je to i te kako normalna i česta pojava. Zašto? I za to imam odgovor, ali mislim da se nekima ne bi svideo, pa ću ga zaobići ovog puta. Što ne znači da ga neću izneti.

Bivša učesnica "Zadruge" nastavila je priču i pokušala da opravda svoje postupke:

- Na to sam i navikla kao neko ko ima brdo rijalitija iza sebe. Od samog početka sam bila bezvoljna da isterujem bilo kakvu pravdu kao ranije, skačem, komentarišem kao pre, jer vidim da se priča iznova ponavlja. Jedinu svetlu tačku koju sam tamo imala, jer se nisam preterano ni sa kim družila i priklanjala grupama, svakako je bio Filip Reljić. Zaista, iako možda nekima zvuči nepojmljivo! Iskrena emocija prema njemu s moje strane mi je bila oaza mira. Kao i uvek, najiskrenije i bez dlake na jeziku govorim. Iako se svašta tu izdešavalo. I da, i te kako imam precizno mišljenje o svima, jer sa mnom uvek znaš na čemu si. Ako mogu da pomognem, tako sam vaspitana i to ću uraditi, ako ne mogu, neću ti ni odmoći. Shvatila sam da ne pripadam takvom formatu i da ću se ipak najbolje pokazati u onome što sam naumila i čemu sam posvećena već neko vreme. A to ćete uskoro i videti. I da, ne zaboravite, posle rijalitija je pravi život, koji sve nas čeka gde neke protekcije nestaju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jelena_krunic_officiall/Instagram

Pogledajte još