STEFAN KARIĆ PRIZNAO ZADRUGARIMA: Zbog Kije Kockar nisam pričao sa ocem! (VIDEO)

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do ozbiljne svađe između Stefana Karića sa jedne i Dalile i Dejana Dragojevića sa druge strane. Problem je bila izjava Stefana Karića koja je veoma zasmetala Dragojevićima.

Nakon emisije Stefan je o svemu pričao sa nekoliko svojih cimera, a tom prilikom spomenuli su Aleksandru Subotić i Kristinu Kockar. Karić je istakao kako sa ocem nije pričao zbog Kije, a zatim su ukućani rekli da smatraju da Dalila i Dejan imaju negativno mišljenje o Stefanu, jer je njegov otac podržavao Aleksandru Subotić.

- Ja ovde ne glumim. J*bi ga! Šta da mu kažem? Dejan je pričao nešto da sam ja na njih kivan. Ja ne znam koga moj otac podržava, bre! - govorio je Karić.

- Ma, Aleksandru je verovatno podržavao. Samo nemoj ti da se nerviraš - rekao mu je Marko.

- Ja nisam navikao na to. Što me provociraš? Ja osuđujem sebe što sam to rekao. J*bi ga, kriv sam i to je to... Nisam trebao tako da kažem. I ne volim to kao: "Narod će da te osudi". Pričaju mi i za ćaleta... Ako znam da je on nju prozivao... Ja sa njim zbog Kije nisam pričao nekoliko meseci - govorio je Stefan u nastavku večeri.

- Ma to priča za Aleksandru - dodao je Vladimir.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još