BRANKA KATIĆ O BRAKU SA BRITANCEM: Oženio je Srpkinju i dobio tri Srbina za džabe

Glumica Branka Katić u intervjuu koji je dala za emisiju "Među nama" na televiziji "Nova S", otkrila jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala da se njen suprug često šali sa njom.

Ona se 2000. preselila u Englesku zbog udaje za britanskog producenta i reditelja Džulijana Farina.

- Ne živim ovde već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osećaj da filmski svet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek pre tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokažem - rekla je ona.

Branka priča kakvi ljudi u Engleskoj i otkriva jednu njihovu manu.

- U Engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umeju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz - kaže Branka.

Njen muž često zna da se našali kako je uz nju dobio "gratis" tri Srbina.

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - uz smeh je izjavila glumica.

Jedna koleginica, kako kaže, uvek uspe da je obraduje.

- Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam - otkriva glumica.

Izvor: Novosti
Foto: N1 - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još