TVOJA TIŠINA GOVORI MNOGO, SETI SE DA SAM JA NA TRONU: Gagi se raznežio zbog Lunine rođendanske čestitke (VIDEO)

Zadrugar Gagi Đogani ove noći proslavlja svoj 48. rođendan, a bio je iznenađen kakvo mu je slavlje priredila njegova porodica, ali i takmičari koju su jedva dočekali da mu požele sve najbolje i sa zadovoljstvom prisustvuju na ovom događaju.

Kako je običaj da svaki slavljenik pročita čestitke svojih najbližih, to je ove noći učinio i Gagi. Nije mogao da suzdrži emocije kada je video šta mu je ćerka Luna Đogani poručila, ali i bratanac Adam Đogani.

- Gagi moj, šta da ti poželim, a da već nemaš. Zdravlje, sreću i ljude koji te vole. Malo je reći da sam ponosna, za sada nemam zamerke. Pokazao si sve svoje kvalitete i onog Gagija kog ja volim, najviše. Kad god pomisliš da je teško, seti se lepih dana. Seti se koliko sam se borila dve godine. Ti imas veliku podršku i voljen si. Tu si za svakoga, nisi nametljiv, poseban si. Dobio si šansu da pokažeš ko si i šta si. Na svaku ružnu reč, ti se smej. Tvoja tišina govori mnogo. Seti se da sam ja na tronu, a oni ispod mene, kada pokušaju da me uvrede. Pozdrav samo za Sanija, Nataliju, Filipa, Mirka, Janjuša, Dalilu, Dejana, Baneta i Boru. Ostale ne, znamo i zašto. Voli te tvoja Lunči - pisalo je u čestitki.

- Srećan rođendan, želim ti sve najbolje i najlepše, ponosan sam na tebe. "Bez škode" ne dolazi. Tvoj Adam.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.