SRAM VAS BILO: Katarina Kolozeus ljuta zbog negativnih komentara na račun predbračnog ugovora (FOTO)

Pevač Ljuba Perućica je juče izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini Kolozeus.

Međutim, Kaća je danas već dobila mnogo neprimerenih komentara na račun njihove interne šale - predbračnog ugovora.

Većina ljudi je ugovor shvatila ozbiljno, pa je Perućicina supruga odlučila da na svom Instagram profilu objavi celu sadržinu i objasni o čemu se radi.

- Kume, nema na svetu dovoljno dijamanata, brilijanata, miliona, milijardi i biliona za koje bi ti mi prodali našu kumu. Možeš je kupiti samo svojom ljubavlju, pažnjom i odanošću. Zato ti je prodajemo upravo za to, svaka valjana prodaja se sastavlja uz ugovor, zato, ako želiš mladu najbolju u gradu potpiši ugovor. Ja, dole potpisani Ljubomir Perućica se obavezujem: da ću svojoj ženi Katarini svakog dana reći da je volim, da ću je ljubiti, maziti i razmaziti, da ću našoj deci menjati pelene, da ću biti pažljiv kao i do sada, da ću se truditi da joj ispunim svaku želju, da neću gunđati zbog desete haljine koju je kupila, da ću samo u nju gledati do kraja života, da joj neću ograničavati slobodu, da ću biti dobar, vredan i veran muž, da ću je grejati kada joj je hladno, da neću postati dosadan i nezainteresovan, da će joj život pored mene biti uvek lud provod, da ću je voleti i kada osedi, ugoji se i zbora, da ću razmaziti naše unuče - piše u ugovoru koji su oni potpisali.

Uz to, Katarina je ostavila i poruku za sve one koji su sumnjali u njihovu ljubavi i iskrenost njihovih emocija.

- Evo da vidite naš predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nešto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto (i to mi nije kupio neki dečko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)! Prema tome, sram da vas bude - napisala je Ljubina supruga.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: katarina_kolozeus/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.