ANABELA BUKVA OTKRILA RAZLOG RASTANKA OD ATIJASA: Andrej je odlučio da se razvedemo, neke stvari uradio je iz inata

Pevačica Anabela Bukva progovorila je o razvodu od bivšeg supruga Andreja Atijasa sa kojim je sedam godina bila u braku.

- Svi traže neko vanzemaljsko objašnjenje, ali nema ga. Ne postoji. Nije bilo razloga za bes niti, Bože sačuvaj, za mržnju. Nema konkretnog razloga koji je to prouzrokovao, jednostavno smo se udaljili. Ništa se nije dogodilo preko noći, trajalo je neko vreme i borili smo se da to promenimo, ali se završilo krahom - izjavila je Anabela za "Hello!", osvrnuvši se potom na učešće svoje ćerke Lune Đogani u dve sezone rijalitija "Zadruga".

- Moje dete je poslednje dve godine bilo u uslovima koje nisam mogla da kontrolišem. Mislim da niko nije mogao da očekuje od mene da putujem svetom, đuskam i provodim se dok je Luna u rijalitiju. Nisam mogla da se foliram da je sve super, jer nije bilo. Znala sam da se rasplačem dok jedem, razmišljajući da li je ona gladna, to je bilo jače od mene.

- Nisam bila ono što jesam. Trudila sam se, ali nije išlo. Sa željom da sve zadovoljim i da svima ugodim, iscrpela sam se i umorila. Nisam mogla da iskalim bes, tugu ili bol na pravi način. Osećala sam se kao ranjena zver, stisnuta u klopku iz koje ne može da mrdne, prinuđena da preživljava sve što se dešava. I kada je Luna izašla kao pobednik, kada je sve došlo na svoje mesto i mi odahnuli, Andrej i ja smo postali stranci. Udaljili smo se i na kraju razišli. Ne možeš na silu da budeš sa nekim kada više ne ide - dodala je pevačica.

- Niko osim nas samih nije kriv što nismo izdržali i ostali zajedno. Da smo bili dovoljno jaki, opstali bismo, ali naša veza je definitivno trpela i sa te strane (prim.aut. pritisak medija). Andrej je Lunin očuh i ne mogu da kažem da je ono što se dešavalo doživljavao kao da je reč o njegovom detetu, ali dao je sve od sebe da me zaštiti. Međutim, video je da ne može, i to ga je ubijalo. Šta god da je uradio nije bilo dovoljno, jer nije bilo do njega. Muškarac koji ne može da zaštiti svoju ženu ne oseća se dobro. Teško mu je sve to padalo i mislim da je iz inata uradio neke stvari. Imam utisak da je pomislio: "Jeste željni krvi? Evo vam je!" - istakla je Anabela, pa zaključila:

- Odluka da se razvedemo je bila njegova, on je presekao. Rekao je da želi da se i ja otarasim tog osećaja da moram da se borim za porodicu, koja očigledno više nije mogla da opstane. Popucali smo po svim šavovima. Možda je i meni hteo da olakša, ali to je trenutak kada sve gubi smisao. Takva sam. Mogu da dam milion i jednu šansu, i porodici i braku, kao što sam radila i sa prvim mužem, ali kada jednom prelomim - to je to. Postoji nešto u meni što "klikne" koliko god da srce govori drugačije, to je trenutak kada razum prevlada.

Izvor: Hello!/Blic.rs
Foto: ndrejko/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Tamara ana says

    Da li ce ova zena konacno da prestane da krivi svoje dete za krah njenog braka. Ona je to isto dete ( Lunu), ostavila sa 15 godina i odletela u Sarajevo za Atijasom. To dete je tom Atijasu posle Prve Zadruge poklonila luksuzni automobil, njenu drugu nagradu. U Drugoj Zadruzi ona je putovala sa Atijasom i mladjom cerkom po svetu, a Gagi je bio uz Lunu. Ta zena nije nikakva majka. Ninu ne tretira kao svoje dete. Ona je ta koja rovari sada izmedju Marka i Lune…..

  2. Gorana says

    Pitam se,zasto ovoj zeni ,koja glumi softiciranu „damu“,“pacenicu“,-poklanjate toliku paznju kao I njenom.,vec drugom razvodu…jer je,njena cerka ,usla u rijaliti saizigrava pacenicu I Mitra joj poklonio ,pobedu(hvala Gazmi ,na javnom priznanju),a kao sto je rekla Kiji ,da je razvod laka stvar,pa neka se ,sama bakce sa sobim I svojim decom!MOLIM VAS ,VRATITE ZENI MUZA!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.