KATARINA GRUJIĆ PROGOVORILA O RASKIDU VEZE: Moj jezik me je najviše koštao!

Pevačica Katarina Grujić u poslednje vreme svoj privatni život krije kao zmija noge, ali je objasnila zašto je odlučila da o tome više ne govori.

Pre nekoliko nedelja raskinula je sa dečkom, a tvrdi da je sve muškarce izgubila zbog svoje nepromišljenosti.

- Svaki put kada uđem u novu vezu, obećam sebi da neću javno govoriti o svom partneru, ali se uvek desi da mediji to saznaju i na kraju moram sve da ispričam. Pokazalo se da me je moj jezik najviše koštao. Posle svih grešaka mislim da sam naučila lekciju - jezik za zube, ćutim i smeškam se - kaže pevačica.

- Nije prijatno kada ste u novoj vezi i kada vas povezuju sa bivšim partnerima. Sada sam odlučila da svog novog partnera predstavim svima tek onda kada budem spremna da se udam za njega. Obavestiću publiku i medije, jer ne bi bilo lepo da to sakrijem - rekla je Grujićeva.

- Mislim da nikoga ne zanima gde sam i sa kim sam bila, to ni moje fanove ne zanima, u to sam sigurna - rekla je Kaća.

Ona je nakon raskida kosu ošišala na paž, pa je i to objasnila.

- Nisam samo skratila kosu, već svaki dan nešto promenim, možda ću uskoro vratiti staru dužinu - objasnila je ona.

- Od kada sam jedva izvukla živu glavu zbog problema sa bubrezima, pazim kako se oblačim. Nema više minića na minus deset i bosih nogu, to je za mene završeno. Sad sam u fazonu da nosim samo moderna odela, a mnogo manje haljine. Hoću da uživam, a ne da razmišljam da li će mi neko stati na toaletu ili ću se saplesti - našalila se Katarina.

Kada su u pitanju novinski napisi kaže je da je oguglala na sve priče, baš kao i njena mama i shvatile su da je njen posao takav.

- Kaća , roditelji i rodbina su te videli u kupaćem kostimu i nema tu nikakve razlike i od tada sam se opustila kada je u pitanju snimanje provokativnih spotova i scena - rekla je sebi Katarina.

Izvor: Alo!
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. lebron says

    fali joj puno dasaka u glavi, kad to riješi, svi ovi problemi će nestati sami od sebe

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.