ON JE MENE GLEDAO KAO BRATA, SVE JE BILO DRUGARSKI: Nakon izlaska iz Bele kuće Ivana Radić prokomentarisala odnos sa Banetom Čolakom (VIDEO)

Nominovani za izbacivanje ove nedelje bili su Stefan Karić i Ivana Radić. Voditelj Ognjen Amidžić ih je sačekao zajedno sa ostalim zadrugarima kako bi se takmičili u igri nakon koje se jednom od njih dvoje dupliraju glasovi.

U igri se bolje snašla Ivana, kojoj su duplirani glasovi. Ognjen je saopštio da Stefan ima 97%, a Ivana 3%, te je bilo jasno da ona napušta Belu kuću.

Radićeva se pozdravila sa svojim cimerima nakon čega se uputila ka studiju Dušice Jakovljević.

Voditeljku je zanimalo šta se desilo između nje i Baneta Čolaka budući da su imali veoma prisan odnos, a Radićeva je istakla da su oni isključivo prijatelji.

- Ništa se sa njim nije desilo, on je mene gledao kao brata. Sve je bilo drugarski - ispričala je Ivana.

Osim toga, Ivana se čak i poljubila sa Mlađanom Jovanovićem, ali njih dvoje kasnije nisu nastavili kontakt.

- Bezveze mi je ispalo jer Mlađa i ja nismo razgovarali pre toga. Nismo imali razgovor koji bi prethodio tome. To je bio poljubac za laku noć - ispričala je Ivana o svom odnosu sa Mlađanom Jovanovićem.

Budući da rijaliti program "Zadrugu 3" svakodnevno intrigira odnos Ive Grgurić, Stefana Karića i Jelene Pešić, Ivana koja je sa njima živela nekoliko nedelja, prokomentarisala je to rečima:

- Mislim da se Stefanu Jelena sviđa, a u Ivu se razočarao zbog njenih nekih komentara, tako da će možda biti nešto između njega i Jelene - ispričala je Radićeva, a onda je otkrila kakvo mišljenje ima o Vladimiru Tomoviću.

- Vladimir je dobar dečko, njegovo ponašanje je na mestu, ali on nije moj tip i to je to. Ja sam rekla da mi se Mlađa fizički sviđa, ali na kraju se desilo da su sa Filipom izbile neke simpatije - otkrila je Radićeva.

Radićeva je tokom svog gostovanja u studiju napisala pismo kojim je imenovala novog vođu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još