BOJAN SIGURNO NIJE OTAC, ŽAO MI GA JE: Miljana Kulić otkrila sve o odnosu sa Tomovićem (VIDEO)

Tema koja je privukla najveću pažnju gledalaca "Zadruge" je trudnoća Miljane Kulić i njen odnos sa pevačem Bojanom Tomovićem. Naime, Bojan je izjavio više puta da je on budući otac njenog deteta, ali se pokolebao kada je čuo glasine da je imala intimne odnose sa Miletom Mirkovićem iz Novog Sada.

- Ona je meni rekla da je imala dva puta seks sa dečkom iz Novog Sada. Ona je mene htela da pravi ljubomornim, to je njen fan i prijatelj njene sestre - pričao je Zola.

- Kad je on izbacio sliku sa devojkom koja ga ljubi u obraz, tada sam ja pravila ljubomornim. Ja sam pozvala Aninog druga, rekla mu da legne i da se pravi da spava, a ja ga zagrlila. A taj jedan dečko iz Novog Sada, Mile se zove, on ima želju da uđe u rijaliti - navela je Miljana.

Potom je Miljana pokazala voditelju kako se poljubila sa dečkom iz Novog Sada.

- Onda sam zvala Zolu da ga pitam kako mu se sviđa taj novi moj dečko - rekla je Miljana.

- Jako je glup osećaj i odvratno je što moram da pričam o tome. Znam kakvo je zdravstveno stanje tog koji tvrdi da je otac njenog deteta - naveo je Čolić.

- Ja ću momentalno da tužim njega. Ovo je ogromno poniženje, majka mi je pričala da je bolesnik - vikala je Miljana.

- Kad je on dolazio ja sam bila na moru sa Tijanom i Anom. Ona me je zvala kad sam stigla i rekla mi da pogodim ko je došao. Kaže, došao Bojan Tomović. Od toga da je on otac nema ništa, Siniša mi je rekao da minut nisu bili zajedno. Znamo mi da su se oni čuli, nikada nisu o tome pričali, pričali su drugarske teme, ja kažem šta je bilo preda mnom. Ja sam joj rekla: "Kakvo više dopisivanje". Šta je radila, šta je pisala to je njen problem. Ona je po celu noć pričala sa njim. Ja ne verujem da je on otac, ali nisam bila kući tad. Sto posto verujem Miljani, jer nikada nisu bili razgovori u tom kontekstu vođeni. Rekla mi je da je metar i žilet, da izgleda nejako, da joj ga je žao jer je bolestan - rekla je Marija Kulić.

- Mi smo se sprdali, ja sam mu govorila da ćemo biti u vezi, da je on najlepši pevač - rekla je Kulićeva.

- Nema smisla da lupa takve gluposti - rekla je Marija.

Miljana je otkrila da se početkom avgusta videla sa Tomovićem, a potom je Zola rekao koliko su često imali odnose.

- Miljana je uzela tabletu za dan posle, popila ju je u četvrtak, a mi smo imali odnose od ponedeljka do četvrka. Imali smo više puta dnevno s*ks - naveo je Zola.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.