MOGU DA RADIM ŠTA HOĆU I ZARADIM BRDO PARA: Kija Kockar ima rezervni plan ako joj karijera krene nizbrdo

Kija Kockar se pre dve godine pojavila u javnosti kao žena Slobe Radanovića, a po zanimanju stjuardesa. Ubrzo se odrekla ove profesije, ušla u rijaliti "Zadruga" i pobedila. Nakon toga je napravila muzičku karijeru, postala članica žirija dva talent šou-programa i izdala autobiografiju. Imam dovoljno veliki CV! Mogu da radim šta god hoću!

Kija Kockar je svesna da, čak i ako joj karijera u medijima krene nizbrdo, ima rezervni plan:

- Ja nisam ušla u ovaj posao sa 20 godina ili mlađa, ili bez ičega pre toga. Imam dovoljno veliki CV da mogu da prekinem ovo sve i odem da radim posao u Srbiji ili inostranstvu sa jako velikom platom. Ne mislim samo na to da budem stjuardesa nego na sve što je vezano za hotelijerstvo ili marketing. Imam bogat CV i završen fakultet. Mogu da radim šta god hoću. Ne držim se grčevito za ovo kao neke pevačice koje rade svašta zbog naslova ili lajkova. One pljuju druge i prave druge stvari kako bi izazvale reakcije - izjavila je Kockareva za IDJTV, pa dodala:

- Hvala Bogu da imam tu slobodu da mogu da se okrenem i kažem: "Doviđenja, prijatno, ja odoh sada ovamo da živim neki drugi život!". Ja sam imala život i pre svega ovoga, a ti ljudi nisu, zato ih i razumem. Nek me slobodno spominju ako im to nešto znači, a ja sam uvek tu da pomognem nekome.

Izvor: svetplus.com
Foto: Promo

Pogledajte još