MARIJA OPASNO MANIPULIŠE MILJANOM: Nadežda Biljić osula paljbu po nekadašnjim cimerkama!

Vest da će Miljana Kulić po drugi put postati majka, a da je otac deteta Lazar Čolić Zola pokrenula je lavinu sukoba u Beloj kući. Međutim, kako bi dokazao svoju ljubav, Zola je pristao da svoj honorar prepiše na Miljanino ime, a tim povodom Biljićeva je iznela svoj sud.

- Ja sam zgrožena ponašanjem i njene majke i nje. Ja ne znam zašto je Marija toliko napala Zolu. On je prihvatio dete i hoće da bude tu. Otac deteta je okrenuo leđa Miljani. Ja ne znam, Marija ili ima problem zbog para, pa misli da će Lazar uzeti Miljani novac ili da će uzeti celu kuću koju je ona njima sagradila. Šta su moji trebali da urade? Da mi kažu da odmah abortiram? - izjavila je Nadežda, pa dodaje:

- Ja nikada ne bih to tražila, taj novac bi svakako otišao za dete. To su samo fiks ideje Marije Kulić. Toliki napadi histerije... Što ona nije abortirala tri puta!? Izgleda da je njima Miljana ćup zlata. Niko ništa ne radi u kući, ona ih izdržava, a sad kad ona hoće da se osamostali, onda frka. Nek je ona živa i zdrava, kao i beba, neka ona odluči kako hoće. Ali da Marija manipuliše Miljanom, manipuliše i to opasno.

Poznato je da su Nadežda i Miljana bile u odličnim odnosima, a kao buduća majka, Biljićeva je stala na stranu svoje bivše cimerke iz Bele kuće.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.