ŠTA ĆE REĆI FILIP ĐUKIĆ? Bora Santana uspeo da izmami poljubac Ivane Šopić (VIDEO)

Tokom večeri, Bora Santana je prišao krevetu na kom su ležali Ivana Šopić, Vladimir Tomović i Stefan Karić. Bora je došao sa predlogom da bude u vezi sa Šopićevom, a zauzvrat će joj dati novac.

- Prirodnim putem, spaseš i nju i njega. Najveći haos u istoriji Zadruge. Nešto bi tu moralo da se desi. S*ks me ne zanima sa tobom na silu! Ja uvek imam para. Šta hoćeš? Ja znam šta je tebi u glavi, duša te boli, jer ti je drugarica bila sa njim. Umorilo te nešto, zbog Stefija, a Filip ti je onda bio... - rekao je Bora.

- Boro, meni ne treba haos. Ti i ja kad bi se smuvali, odmah bi nas zvali. Treba da se desi s*ks, ali imam jedan problem, ti se meni ne sviđaš! Volim drugačiji tip muškarca. Onda mi daj soma i po. Moram na frizuru i nokte. Hoću sve! Sve si u pravu, Filip mi je bio utešna nagrada - rekla je Šopićeva.

Ivana je tvrdila da ne može da se poljubi sa Borom, zbog njenog dečka Filipa Đukića. Bora je uspeo nakon nekoliko pokušaja da izmami poljubac od Šopićeve, ali u obraz, te su Tomović i Karić skočili i izneli tvrdnje da se zadrugarka naježila zbog toga.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.