RESTORAN "PANTA REI" PROSLAVIO JUBILEJ: 25 godina izvrsnosti u oblasti ugostiteljstva u Srbiji

Restoran Panta Rei, jedan od simbola starobeoradskog šmeka i istančanog kvaliteta, mesto koje svedoči brojnim susretima i specijalnim prilikama, proslavio je 25 godina izvrsnosti i usluge bez premca.

Među stotinama beogradskih restorana, sve je manje onih koji mogu da se pohvale višedecenijskim stažom. Jedan od njih je, bez sumnje, restoran Panta Rei na čuvenom beogradskom priobalnom šetalištu "25. maj" koji ove godine obeležava značajan jubilej – 25 godina izvrsnosti u oblasti ugostiteljstva u Srbiji.

- Sa velikim ponosom i uzbuđenjem u Beogradu obeležavamo 25 godina restorana Panta Rei i slavimo veliki uspeh i još veće planove. Radujem se svemu što želimo da donesemo u Beograd i time oplemenimo ne samo Panta Rei, već i kompletnodomaće tržište ugostiteljstva – izjavila je Ljuba Ristović, generalni menadžer čuvenog njujorškog restorana GramercyTavern i menadžer restorana Panta Rei koja je, specijalno povodom velikog jubileja, posetila Beograd.

- Poslednjih 5 godina provodim u Njujorku na vodećim pozicijama u dva najprestižnija restorana na Menhetnu, oba sa Michelin zvezdama, gde sam stekla zaista neprocenjivo iskustvo, znanje i velika poznanstva - istakla je Ljuba Ristović.

Upravo ova stečena znanja Panta Rei tim će, u narednom periodu, kontinuirano ulagati u beogradsku oazu finog ugosteljstva i šarma koji ostavlja bez daha svakog svog posetioca. Jedan od velikih projekata na kojima Panta Rei trenutno predano radi je gostovanje poznatih, Michelin nagrađivanih, Chef-ova u Beogradu. Ovo će, bez sumnje, staviti restoran Panta Rei na svetsku mapu ugostiteljstva i restorana koji se izdvajaju svojom jedinstvenošću i uslugom iza koje stoje vrhunska imena svetske scene ugostiteljstva sa iskustvom u nekim od najčuvenijih restorana širom sveta.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još