SEVERINA KOJIĆ IZNELA TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN ŠKOLE KOJU NJEN SIN POHAĐA: Učiteljice su ga zaključale, telesno i psihički su ga povredile!

Pevačica Severina Kojić na pres konferenciji iznela je teške optužbe na račun škole svog sina. Tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju. Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti deteta.

- Dešavaju mi se u životu jako teške stvari u odnosu na moj život s detetom i suprugom. Naime, u petak 11.10. u školi gde moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kada mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dete nakon nastave, iz škole nisu dali dete nego su ga učiteljice zaključale u školi, telesno i psihički su ga povredile i tako su ga držale puna dva i više sata - ovim rečima počela je svoje obraćanje na pres konferenciji pevačica Severina Kojić i dodala:

- Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo da preuzme dete iz škole, svejedno su se direktorka škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da niko osim mene ne može da preuzime dete, tako sam jedina majka koja ne može da obavlja svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i izvinjenje jer sam imala malu telesnu povredu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole niko nije nazvao, dete ne želi da ide u školu jer je doživelo veliku traumu. Mislio je da će sve vreme biti zatvoren u školi - nastavila je pevačica i ispričala situaciju koja se navodno dogodila.

- Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u lekarskom nalazu. I pretile su mu da će, ako ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, dobiti batine. Čak su ga telom sprečavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i po sata maltretiranja, direktorka koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dete - tvrdi Severina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Jelena Balić/Promo

Pogledajte još