ZAPISNIK IZ POLICIJE OTKRIVA ŠTA SE DOGODILO MEĐU BIVŠIM SUPRUŽNICIMA! Sloba Radanović: Kija me pitala da li je volim, potom je ustala i zgrabila nož sa stola!

Dnevni list "Srpski telegraf" došao je do zapisnika iz policije nakon incidenta koji se dogodio u sredu u pola tri ujutru, kada je rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar u alkoholisanom stanju došla u stan bivšeg supruga Slobe Radanovića, gde je pokušala da se ubije nožem! Sloba je tada pozvao policiju, koja je Kristinu odvela u bolnicu "Laza Lazarević".

Radanović je inspektoru predočio ceo tok događaja i ispričao je da mu je Kija posle ponoći poslala poruku da dolazi, ali da je on mislio da blefira budući da mesec dana nisu razgovarali.

- Kristina je u pola tri stigla kod mene sa čašom vina u ruci. Video sam da je pijana, ali sam je pustio da uđe. Seli smo i kratko razgovarali, a onda me je pitala da li je volim, kada sam joj rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola, koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža - rekao je vidno potresen Sloba policijskom službeniku i nastavio da opisuje kako je iz nemoći pozvao policiju.

- Kad mi se učinilo da se Kristina malo primirila, ostavio sam je da legne u sobu, a ja sam prešao u drugu, odakle sam je gledao kroz odškrinuta vrata. Kad ih je zatvorila, ušao sam i molio je da se urazumi, a ona je bila neumoljiva. Pretila je da će sebi da naudi, a ja sam je plašio policijom. Kad sam video da teško diše, uzeo sam flašu sa vodom i nagnuo da uzme koji gutljaj, ali je ona ludački krenula da steže flašu i voda se prolila po parketu. Onda je krenula ka kuhinji preteći da hoće da nađe nož. Krenuo sam za njom i zadržao je, ali smo se oboje okliznuli i pali. Tada sam odlučio da pozovem policiju iz straha da će ona sebi nauditi - u dahu je ispričao Sloba u policiji, dok je Kristina manje detaljisala u izjavi i negirala da je ijednog trenutka digla ruku na sebe.

- Nije istina da sam pokušala da se ubijem i nisam uzimala nož u ruke. Ni moj bivši suprug nije uzimao nož. Nisam mu izgovarala nikakve pretnje, samo smo se svađali i onda smo zajedno pali na pod. On je pozvao policiju dok sam ja ležala na podu - rekla je ona.

Zanimljivo je da je Kija ispričala policiji kako su ona i Sloba imali skladan brak bez intervencija policije. U njenoj interpretaciji događaja Sloba se iznervirao što ona nije htela da spava s njim.

- Sloba je posle normalne komunikacije rekao da mu se spava i da legnem s njim, ali ja sam rekla da neću da spavam u krevetu gde je spavalo trista njih i njega je to naljutilo - rekla je Kristina inspektoru u novobeogradskoj stanici.

Medicinsko osoblje iz bolnice "Laza Lazarević" nezvanično je ispričalo da je Kockareva bila pijana i da je pravila haos!

- Drala se da je pustimo napolje, da je slučajno ne zadržimo. Onda je pozvala nekoliko ljudi koji su urgirali za nju da izađe iz bolnice kako ne bi ostala tu dok se ne otrezni, a možda i na daljim ispitivanjima, da ne pukne još veća bruka! Policija je odvezla do stana - kaže jedan od lekara koji je želeo da ostane anoniman.

Bivši supružnici su se u sredu ujutru dogovorili da negiraju sve za medije iako je Sloba u prvoj telefonskoj izjavi za medije priznao da je došlo do incidenta.

- Posvađali smo se, ali ništa specijalno. Bila je policija, ne mogu sad da pričam... Ja nikoga nisam napao. Emotivna kriza je bila u pitanju - rekao je Radanović, a ubrzo potom je mamuran izašao pred novinarske ekipe ispred svog stana i, pošto je zabranio da ga snimaju, promenio priču i negirao incident, kao i Kija.

Kija Kockar je u utorak uveče sa kumom stilistkinjom Vanjom Pantin i manekenkom Verom Vuksanović bila je na promociji knjige Jovane Nikolić u jednom kafiću u centru Beograda, gde se pojavio i Sloba Radanović, s kojim se pozdravila. Međutim, ona je veče nastavila provodom u kafiću u centru Beograda gde je pevao Frano Lasić, a potom i na nastupu Dženana Lončarevića u jednom klubu, dok je Radanović do iza ponoći bio na rođendanu Alo! novina, a onda je otišao u iznajmljeni stan. Kad se rastala sa društvom, Kija se naprasno odvezla kod Slobe.

Novopečena pevačica Luna Đogani, koja je sa, tada oženjenim, Slobom stupila u vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga 1" i sebe etiketirala kao ljubavnicu, u pritajenom je ratu kako s njim tako i sa Kijom, a sada se oglasila i ovim povodom.

- Kakve to veze ima sa mnom? Nemam komentar. Mene stvarno to ne zanima, idem na trening upravo da budem još bolja riba - rekla je Luna.

Izvor: Republika.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.