MARIJA UBEDLJIVA: Zola priznao Miljani da će je podržati ako donese odluku da prekine trudnoću (VIDEO)

Kako se bliži trenutak da Miljana Kulić donese konačnu odluku da li će održati trudnoću ili ne, ona je ponovo pričala sa ocem njenog deteta Lazarom Čolićem Zolom o ovome. Kulićeva je upitala Zolu kakav savet ima da joj da, a on joj je rekao da će je podržati u odluci ako želi da abortira.

- Šta ćemo da uradimo, Lazare? - upitala je Miljana Zolu.

- Pričaćemo još večeras. Verovatno ćemo onako uraditi (ići na kiretažu). Pričao sam danas sa Marijom, ispričaću ti sve. Pričali smo u životu, o nama, o svemu, najviše o tome kako se ti trenutno osećaš psihički. O svemu sam razmišljao, teško mi je, ali opet ti budi ta koja će doneti konačnu odluku. To što sam ti rekao da ću ti okrenuti leđa, to sam rekao jer si si ponašala prema meni kao prema debilu. Vraćati se na to nećemo, ako se to dogodi, ja ću te podržati u tome. Kada izađemo, naći ćemo stan, početi da radimo, brinuti o Željku i onda ćemo raditi na tome - rekao joj je on.

Zola je sve ovo saopštio i Mariji Kulić, a Miljana je počela da jeca, pribojavajući se da će je Čolić ostaviti ukoliko se odluči za kiretažu.

- Videćeš da će mi posle toga što budem uradila reći kako me manje voli, isto kao i prošli put - pričala je Miljana plačljivim glasom.

- Ako to uradi, biće pravo smeće. Niti ste planirali, niti je vreme - tešila ju je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.