MISLILA SAM DA MI SE SRUŠIO CEO SVET: Nataša Bekvalac otkrila kroz kakav je pakao prošla

Lepa pevačica Nataša Bekvalac se prisetila događaja iz prošlosti, pa otkrila jedan od najvećih stresova koji je doživela.

Naime, panonska barbika se osvrnula na to što je, za potrebe spota za numeru "Muško više ne mogu", koju je snimila u duetu sa Eminom Jahović, morala da pokaže i glumačke sposobnosti, te je u jednom intervjuu ispričala:

- Već sam nekoliko puta pričala o tome da mi je jedan od najvećih stresova kao veoma mladoj devojci bio kada sam odbijena na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu.

- Tada sam mislila da mi se srušio ceo svet, ali vrlo brzo sam shvatila da Bog ima bolje planove za mene. Počela sam da se bavim muzikom koja mi je istovremeno otvorila i vrata glume. Tako često svoju drugu ljubav koristim u spotovima - dodala je Nataša, a potom se osvrnula na to što Emina i ona u novom spotu ubijaju trojicu muškaraca.

- Nije mi bilo teško da se "ubacim" u kožu povređene žene, koju je povređeno srce navelo da počini zločin. Bilo je dosta emotivnih momenata za obe, mada je na prvom mestu bilo zabavno.

Izvor: Story/Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još