PRESREĆNI ZBOG ĆERKINE TRUDNOĆE! Roditelji Bogdane Rodić: Odmah smo zvali Cecu, Veljku dajemo kuću u miraz!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić postaće roditelji sledeće godine, a 24. novembra par je organizovao svadbu u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Ceca Ražnatović presrećna je zbog novosti, kao i roditelji Bogdane Rodić, koji su u Titelu napravili ogromno slavlje kada su čuli lepe vesti.

- Veljko mi je u utorak javio radosne vesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Deca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima- kaže budući deda, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.

- Bila je presrećna, a uveče smo mi ovde, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo - kaže Danijela.

- Deca žive zajedno i lepo im je. Nakon svadbe živeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovde takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovest - kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primer.

- Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovde i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosetila trudnoću, nije se fizički umarala - kaže Bogdanin tata.

Njegova supruga ističe da je s folk zvezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

- Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.