KLOŠARU, VRATIĆU TE U BRUS! SIKTER, TUŽIBABO: Saša Vidić odlučio da tuži Marka Miljkovića!

Saša Vidić ne štedi reči kada komentariše stajlinge pozantih ličnosti. Kreator je nedavno "potkačio" Lunu Đogani, Anabelu Atijas i Marka Miljkovića kojima je uputio uvredljive komentare.

- Ovo su tri kontejnera za reciklažu. Ovaj Marko je kao kreator, a u stvari je grejač bazena i vode iz lavora - opleo je Vidić.

Miljković je na svom Instagram profilu "odgovorio" Vidiću.

- Smrdljivko, jesi li možda pomislio da ti zagrejem nozdrvu umesto bazena koji sam grejao, onda bi me možda pohvalio u emisiji kao što to rade i tvoji prijatelji koje hvališ. I ja malo da se spustim do fekalija, je li nozdrvice - napisao je Marko.

- Klošaru jedan, vratiću te u Brus! Za ovu poruku ide tužba - poslao mu je poruku Vidić.

- Sikter, tužibabo! - poručio je novopečeni dizajner svom starijem kolegi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marko.miljkovic/Instagram

Pogledajte još
3 komentara
  1. Vanja says

    Podrska Miljkovicu!!! Ko je vise ovaj Vidic, zasto mu se dopusta da vrijedja ljude?! Krojacu napuderisanog nosa, u misiju rupu da se sakrijes, dozivotno. Gazi Mare, sikterisi ove ljudske otpade!

  2. Cica Cvetković says

    Malograđanin Saša Vidić će nekog da vraća u Brus. Samo kada se on bude vratio tamo odakle je došao. Najgore je kada se seljak popapuči, i onda on drži predavanje. Mare samo udri po umišljenim malograđanin.

  3. Nejra says

    Ko god ne zna kako da dodje do izrazaja zakaci se za Marka. Dosta je vise pljuvanja po osobi koja nikog ne spominje nego gleda svoj zivot i zivi ga. Bravo Marko

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.