ŠTA ĆU? DOBRO SAM: Zadrugare zanimalo kako se Zola oseća zbog Miljaninog odlaska na abortus (VIDEO)

Miljana Kulić napustila je rano jutros Belu kuću kako bi obavila sve preglede pred odlazak na kiretažu. Kada se završio specijalni zadatak Velikog šefa, zadrugari su otišli svako svojim putem, a Stefan Milošević upitao je Čolića dok su sedeli u dvorištu kako se oseća zbog cele situacije koja se trenutno dešava.

- Dobro sam, šta ću, šta da radim - rekao je Zola, pa dodao:

- Rekao sam da sam sa njom šta god da odluči, ali da ona treba da izvaga i to je to - dodao je Čolić.

Zola je na istu temu pričao i sa Mirkom Gavrićem.

- Ako se desilo to (abortus), onda ona mora da leži dva, tri dana. Može da se desi da baš bude emotivna - rekao je Mirko Zoli.

- Najgore što ona se tri, četiri noći trese posle sastanka, jauče. Šta treba, posle devet meseci, ne daj Bože, da se rodi nešto, ne bih sebi nikada oprostio što sam je ubeđivao da ne ide. Opet je njena poslednja rečenica bila: "Ako nećeš, ja neću". Rekao sam joj da kaže doktoru šta je sve pila od tableta iskreno, da ne laže i da donese na kraju odluku i da sam uz nju. Ne mogu ja da prisiljavam na nešto, a znam da je ovde čeka deset meseci haosa. Ja bih najsrećniji bio da se vrati sa vestima i da kaže: "Izdržaću". Ali da mene posle peče savest... Ne znam, kao lud sam - priznao je Čolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još