SPREMA SE GALA SVADBA: Otkriveni detalji venčanja Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića

Kraj ove godine porodica Ražnatović će provesti slavljenički. Nakon što je otkriveno da Veljko Ražnatović čeka bebu, poznat je i dan kada će se venčati s verenicom Bogdanom Rodić.
Svadba je zakazana 24. novembra u jednom prestoničkom hotelu, a Ražnatovići su odlučili da će ispoštovati sve stare srpske običaje.

- Poznato je da i Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje i nije iznenađujuće što će se njih držati i kada je svadba u pitanju. Naime, pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaju nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila sa tim - kaže izvor blizak porodici i dodaje:

- Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u Hotelu "Hajat" pred oko 500 zvanica. Orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu, a kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege.

Veljko i Bogdana su veoma uzbuđeni zbog venčanja, a mlada privodi kraju i venčanicu.

- Sala u kojoj će se venčati i veseliti biće ukrašena prema Bogdaninim i Veljkovim željama. Ona je dugo razmišljala kakvu će venčanicu poneti, a trenutno se privode kraju poslednji detalji na haljini. Kako je Bogdana veoma bliska sa ženskim delom porodice Ražnatović, ona se o izgledu venčanice konsultovala i sa Cecom, kao i sa Anastasijom - dodaje naš izvor.

Podsetimo, budući mladenci nisu mogli da sakriju sreću što će uskoro postati i roditelji.

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh, iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - rekao je ovim povodom Veljko, a sreću nije krila ni njegova verenica.

- Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača - rekla je Bogdana.

Izvor: Blic.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.