DOŽIVEO JE INFARKT DOK JE BIO KOD FRIZERA: Elma Sinanović otkriva kako se nosi sa gubitkom supruga

Poznata folk pevačica Elma Sinanović pre dve i po nedelje izgubila je supruga Smaila Sinanovića Magija, poznatog novopazarskog biznismena, koji joj je bio i menadžer. Elma, kao i njihova ćerka Hulija veoma teško su podnele Magijevu smrt, a pevačica je u potresnoj ispovesti za Pink.rs otkrila kako se nosi sa velikim gubitkom.

- Držim se nekako, šta da vam kažem. Dobro smo i Hulija i ja. Ona ima mnogo obaveza, pa nekako zaboravi na sve to. Ona je bila luda za njim. Kod njega je sve moglo, a ja sam bila dežurni policajac - kaže Elma i otkriva tačan uzrok smrti supruga, o kojem se do sada samo nagađalo.

- Iznenada je bilo sve... Otišao čovek da se podšiša kod frizera i iznenada ga je strefio infarkt, samo je pao... Viša sila, bio je relativno mlad čovek. Ostala je velika praznina u našim srcima, zauvek... Sećaćemo se lepih uspomena i divnog porodičnog života koji smo imali. Bili smo u srećnom braku 25 godina, sećam se samo lepog - otkrila je pevačica i dodala:

- On je bio moj zaštitnik, ime sam napravila na estradi uz njegovu pomoć, nikada niko nije mogao da uperi prstom u mene za bilo šta... Bila sam zaštićena kao beli medved. Za sve nekako, ali za mene je ovo veliki gubitak - istakla je pevačica.

Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i više različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom "Ništa mi ne treba". Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život.

Izvor: Pink.rs
Foto: elmasinanovic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.