NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Suzana Ćubela počela da plače čim je napustila Zadrugu (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić sinoć je imao intervjue sa zadrugarima koji su se istakli tokom prošle nedelje, a onda je došao red da nominovane zadrugarke odu u drugi deo imanja kako bi se takmičile u igri za dupliranje glasova.

Tara Simov i Suzana Ćubela su nominovane za izbacivanje, a posle igre u kojoj je pobedu odnela Suzana samim tim i dupliranje glasova, došao je trenutak da Ognjen kaže koliko ko ima procenata glasova. Iako je pobedila u igri, Suzana je izbačena odlukom publike jer je imala samo 7% glasova, a Tara 93%.

- Budite dobro, vidimo se napolju - rekla je ona.

Njeni sada već bivši cimeri su se pozdravili sa njom nakon čega se uputila u studio kod Dušice Jakovljević.

Nakon emotivnog susreta sa bratom, kada je i zaplakala, Suzana je pričala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i tom prilikom sumirala svoje učešće u rijaliti programu koji je oduševio region, a onda je i napisala pismo svojim sada već bivšim cimerima u kom je proglasila i novog vođu.

- Plačem, jer sam videla brata, a tužna sam i što sam videla da Dalila plače. Dalila je najiskrenija i ponaša se najprirodnije. Milica Kemez i ja smo super počele da se družimo i ne znam šta se desilo. Dobila sam taj neki fidbek. Ja sam rekla da mi se sviđa, ali ona se uplašila i naravno da je napravila distancu. Posle toga nismo imale šta da pričamo i jako sam razočarana. Nije mi žao što se to tako završilo. Kada prođe neko vreme, vidiš kakvi su ljudi - govorila je Suzana.

- Tara je totalno odlepila za Matejom, a verovatno je Darku sa njim terala inat. Mislim da se Stefanu Kariću sviđa Jelena Pešić. Krivo mi je zbog Šopićeve, ali kada sam izlazila ona mi je sada rekla: "Izvini, sigurno će biti sve okej" - dodala je Suzana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.