BORA ČORBA DEMANTUJE GLASINE: Nisam teško bolestan, spremamo veliku turneju

Roker Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista "Svet" da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, što su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona, pre svega putem interneta.

- Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija – naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa.

Frontmen "Riblje čorbe" se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. Đorđević je naglasio:

- "Riblja čorba" nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album "Da tebe nije", i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.

Bora je nastavio:

- Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Na kraju, Đorđević je istakao:

- Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi.
Izvor: Novosti
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.