NARAVNO DA ŽELIM DA DOBIJEM JOŠ JEDNO DETE: Goca Tržan progovorila o vantelesnoj oplodnji

Popularna pevačica Goca Tržan oduvek je bila žena bez dlake na jeziku, te otvoreno govorila o svemu što se događa u njenom životu. Goca je odgovorila na pitanje kome sme da podvikne "tišina", ali i da li je naknada bila "žena za jednu noć", budući da je snimila istoimenu pesmu.

- Ne kažem Raši nikada "tišinčina". Gde smem? Vidi koliki je, čoveče, ali detetu to umem da kažem, kada je bezobrazna i kada preteruje, kada je bučna. Kada je svega previše. Mnoge Lenine navike me izluđuju, ali ne bih pričala o njoj, ubiće me ako čuje da pričam o njoj - kaže Goca.

Pevačica je snimila pesmu "Žena za jedna noć", koja ju je odmah privukla iskrenom pričom.

- Privuklo me je to što je veoma emotivna, autentična, iskrena, što gađa i mene, a i mnoge žene na mesta na koja retko ko može da ubode i začačka. Ja volim da čačkam tamo gde niko ne sme.

O tome koliko je puta bila "žena za jednu noć", kaže:

- Bila sam u vezama gde sam se osećala kao žena za jednu noć, ali nikada nikome nisam bila ljubavnica. Ne mogu to, previše sam posesivna. Što se tiče varijanti za jednu noć, ako su sa zaštitom i ako ti napune baterije i nahrane ego, onda je to sasvim okej. Samo moraš da vidiš da te niko ne snima i da se ne zaraziš nekim virusom - iskrena je Goca.

I dok je ranije sasvim otvoreno govorila o vantelesnoj oplodnji, odlučila je da o svojim željama više ne priča javno.

- O tome se sada više ne priča. Kada dođeš do nekog stadijuma kada ti je to mnogo važno, onda ne treba pričati o tome, da ne urekneš. Naravno da želim da dobijem još jedno dete. Najbolja stvar za jednu ženu je da bude roditelj - završava Goca.

Izvor: Pink.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još