IZ DOSTOJANSTVA SE NE BIH SLUŽIO TAKO NISKIM I PRLJAVIM POTEZIMA: Ivan Milinković odgovorio Daši, sukob oko "Legendi" ne prestaje

Pevač Ivan Milinković nedavno je napustio grupu "Legende" nakon 30 godina saradnje, a to je dovelo do sukoba sa ostalim članovima benda. Nakon oglašavanja Zorana Dašića, koj tvrdi da Ivan uništava grupu, oglasio se i pevač koji je za "Blic" prokomentarisao da , kako kaže, "nikada ne bi reklamirao sebe i to preko imena grupe u kojoj je bio toliko dugo".

- Nikada se ne bih na ovaj način služio reklamiranjem sebe i to preko imena grupe u kojoj sam bio toliko dugo! Svi dobronamerni i realni ljudi koji me poznaju znaju da ja iz svog ličnog dostojanstva, kao čovek, nikada se ne bih bavio tako niskim i prljavim potezima - rekao je on.

- Ako kažem, da sam ja jedino znao za to obaveštenje još od 25. jula kada sam ga dobio od advokata koji zastupa Zorana Dašića i ćutao sve vreme , jasno je da nisam šokiran jer šokiran čovek odmah ili ubrzo reaguje - dodao je on.

- Samo sam objavio njegovo upozorenje meni iz jednog jedinog razloga, a to je da svi potencijalni organizatori i publika ne očekuju da ću pevati Dašićeve pesme! To iz razloga, što me poslednjih mesec, dva često pitaju pri susretu ili gostovanju da li pevam te numere - dodao je Ivan Milinković.

Na pitanje kakve će numere pevati na svojim nastupima, Ivan tvrdi da aktivno radi na stvaranju svog solo albuma.

- Pevaću i time promovisati svoje nove pesme, pet je završeno, a biće ih osam. Pored toga, repertoar mi je raznolik: od bisera izvorne muzike Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije, pa do repertoara grčke i italijanske muzike kao i poznatih pesama narodne i pop muzike - tvrdi on.

- Iako sa bivšom grupom nisam u kontaktu sigurno je jedno, ja ne želim njima ništa loše, naprotiv, jer bih sebe i 30 godina rada u grupi izdao kada bih mislio i pričao drugačije - dodao je on.

Podsetimo, sporni sukob nastao je nakon što je PR tim Ivana Milinkovića izdao javno saopštenje u kojem se navodi da mu je frontmen "Legendi" Zoran Dašić zabranio da na svojim nastupima u solo karijeri izvodi pesme grupe "Legende".

Izvor: Blic.rs
Foto: Ivan Radosavljević Shume

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.