ALEKSEJ JE TATINA SLIKA I PRILIKA: Marina Gagić uživa u ulozi mame (FOTO)

U oktobru 2018. godine Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu. Godinu dana kasnije dvadesetosmogodišnji pevač oporavlja se od povreda i za svoju publiku priprema koncert pod nazivom "Novi početak". Nema sumnje da se nakon saobraćajke u životu pobednika takmičenja "Zvezde Granda" zaista i dogodio novi početak.

Naime, on je 24. juna ove godine sa svojom verenicom Marinom Gagić dobio sina Alekseja. Marina je sve vreme bila uz pevača i sa njim delila i sreću i tugu. Dok je Lazić ležao u bolničkoj postelji saznala je da je u drugom stanju, a činjenica da će dobiti još jedno dete pevaču je vratila snagu i dala volju da se što pre oporavi.

Maleni Aleksej je porastao a sunčano nedeljno poslepodne mlada mama iskoristila je da sa svojim sinom provede van kuće. Ona je na Instagramu objavila fotografiju sa četvoromesečnim naslednikom, a fanove je zaintrigiralo to što je napisala da su ona i mališan sami.

- Samo ti i ja - napisala je Marina uz fotografiju.

Sinčić mladog para je porastao i već ima bujnu crnu kosu, koja je uz bucmaste obraze oduševila Marinine pratioce, koji tvrde da je Aleksej tatina slika i prilika.

Autor: Nadlanu.com/M.M
Foto: gagicmarina/Instagram

Pogledajte još