ZAHVALJUJUĆI TVOJOJ MUDROSTI SMO BOLJI RODITELJI SEKI TARI: Jelena Đoković čestitala 5. rođendan sinu Stefanu (FOTO)

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena, ponosna je majka dvoje dece, sina Stefana i ćerke Tare koji su joj život promenili iz korena i zbog njih je kako kaže postala bolja verzija sebe.

Njen prvenac Stefan danas proslavlja peti rođendan te se ponosna majka oglasila na Instagramu i uputila dirljivu čestitku:

- Na današnji dan, pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao Mama, i ovog puta sam imala mog malenog dečaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, peva i plače sa mnom dok učimo život iznova... Koliko si samo promena uneo u naše živote mali veliki učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujući tebi smo postali prava mala porodica. Toliko se brzo menjaš, napreduješ, i ne vezuješ ni za kakve promene već samo hrabro koračas napred... koliko mudrosti u jednom malom telu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, “a što”, “neću”, “ne dam”... hvala beskrajno. Volim te i hvala ti na strpljenju. Rastemo zajedno evo već pola decenije! - napisala je Jelena a ispod objave su usledile brojne čestitke fanova i prijatelja.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još