SINIŠA KULIĆ NIKAD BESNIJI: Miljani nije do para zato je pocepala ugovor, Zola je dripac i follirant!

Miljana Kulić odlučila je da pocepa papire prema kojima honorari Lazara Čolića Zole pripadaju njoj. Međutim, njen otac, Siniša Kulić rekao je da je pretpostavio da će njegova ćerka to uraditi, jer joj nije do para.

- Ja sam znao da će to tako da bude, još i kada su prvi put potpisivali to. Sa mojim emocijama i sa mojim detetom, ne može da se igra! Za one poruke koje mi je pisao njegov menadžer, platiće mi! On je dolazio kod nas u kuću. Ja ti kažem, znao sam da će Miljana Zoli vratiti taj novac, jer njoj pare ne trebaju, ona ga je samo otkupila - rekao je Siniša Kulić.

Siniša je i ranije govorio protiv Miljanine veze sa Zolom, a od nedavno, Miljana u "Zadruzi" tvrdi da njen otac ipak podržava vezu između nje i Zole. Za pomenuti medij, Siniša je objasnio zašto je promenio ploču.

Kulić je istakao kako svojoj deci pre svega želi najbolje i da će uvek podržati ćerke, pa čak i kada se ne slaže sa njima.

- Ne, ne, ne... Miljana je plakala i ja sam joj rekao: "Ja kao tvoj otac, koga ću da podržim, ako neću tebe, svoju decu i suprugu?! Moje mišljenje, ako hoćeš da ti kažem hoćeš, ako nećeš onda radi kako misliš da treba". Rekao sam joj da je Zola jedan folirant i stojim iza toga, on je nažalost manipulator i to Miljana ne prihvata. Ja očekujem da vidim njega i njegovog menadžera, da im objasnim neke stvari. To su foliranti jedni, dripački, koji misle da su namazani svim farbama, a namazani su izmetom - priča Siniša Kulić.

- To su seljačke fore da bi došli do para preko nje. Miljani nije do para - zaključio je otac.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.